Icon_Save_the_date_ STD_Home_Page
Icon_Cununie_civila_-Oana_Paul_photo_by_Ozana_Muresan_Home_Page
icon_trash_the_dress_-ttd_home_page
Template_Nunta_Icon_Paula_siBogdan
Cununie_civila_Fotograf_Ozana_Muresan_Cluj_Napoca_Sibiu_Dej_Oradea_Huedin_Alba_Iulia_Nunta_Monochrome_Studio-(22)s
Nunta_Sibiu_Fotograf
Cununie_civila_Sibiu_Fotograf_Ozana_Muresan
Cununie_civila_Fotograf_Ozana_Muresan_Cluj_Napoca_Sibiu_Dej_Oradea_Huedin_Alba_Iulia_Nunta_Monochrome_Studio-(22)

Ziua nunții este una dintre cele mai frumoase din viața voastră ca și cuplu, a doi oameni care vă iubiți și care ați hotărât că veți merge împreună pe același drum. Marcarea acestui moment special se realizează cu ajutorul fotografierii și a filmării în ziua respectivă, de aceea găsirea fotografului de nuntă și a cameramanului vostru preferat se face cu mai mult timp înainte de evenimentul propriu-zis.
Noi suntem pregătiți cu o varietate de pachete fotografice și videografice de nuntă complet personalizate în funcție de dorințele voastre care să suprindă emoțiile și energiile acelei zile.

Fotograf_de_nunta_Cluj_Napoca_Romania_Sibiu_Oradea_Dej_Monochrome_Studio_Ozana_Muresan

Avem o preferință pentru stilul vintage îmbinat cu modern. Chiar dacă tendințele se schimbă de la an la an, știm că acest stil este unul care se păstrează și care va aduce multe zâmbete!

Fotograf_de_nunta_Cluj_Napoca_Romania_Sibiu_Dej_Monochrome_Studio_Ozana_Muresan-(3)

Detaliile sunt cele care oferă o atmosferă deosebită nunții, așadar pe lângă subiectul central al vostru, ne vom axa și pe detaliile care construiesc tabloul nunții în întregime.

Fotograf_de_nunta_Cluj_Napoca_Romania_Sibiu_Dej_Monochrome_Studio_Ozana_Muresan-(2)

Ne-ar face mare plăcere să fim alături de voi în cea mai importantă zi din viața oricărui cuplu, așadar nu ezita să ne dai mai multe detalii despre marele eveniment al vostru!