ÎNTREBĂRI FRECVENTE

De-a lungul acestui timp,

de când practic fotografia de eveniment,

au apărut o serie de întrebări din partea clienţilor.

Aşadar, aici poţi citi răspunsurile mele:

Oferi servicii foto-video?

Eu sunt specializată pe servicii fotografice şi te pot ajuta cu orice ţine de fotografie, aşadar pe partea de videografie pot să-ţi recomand colegi cu care am colaborat şi totul a descurs foarte ok!

În cât timp sunt gata fotografiile? 

Sunt mai mulţi factori care determină timpul livrării fotografiilor voastre: perioada de sezon, tipul evenimentului, numărul de poze, etc.

Însă dacă este să delimitez o anumită perioadă de primire, aş spune că începând cu 2 săptămâni până la 3 luni. 

Câte fotografii vom primi de la nunta noastră?

Numărul de poze şi calitatea acestora diferă de la un pachet la altul, iar acest lucru este influenţat foarte mult şi de numărul de fotografi.

Din experienţa mea, numărul de poze se situază între 700 şi 1500 de fotografii.

Pot primi toate pozele de la eveniment?

Este una dintre întrebările-capcană pe care, de regulă, fotografii le primesc din partea clienţilor. Eu am grijă să amintesc acest lucru: fotograful face înainte de a le prelucra, o selecţie a imaginiilor şi elimină fotografiile greşite din punct de vedere tehnic, cele care se repetă, în care nu aţi ieşit bine.
Întotdeauna, în acest pas, mă pun în locul vostru şi analizez fotografiile astfel încât să înţeleg ce fotografie v-ar plăcea să primiţi sau nu.

Putem primi fotografiile needitate pe format RAW?

Am observat că a început să vehiculeze şi această cerere pe piaţă, ceea ce am de spus aici este că în acest stadiu fotografiile nu sunt deloc suprinzătoare, nu au efectul “wow”, vei observa detalii deranjatoare precum: un ten neplăcut, un coş de gunoi în spate, un domn care se scarpină şi aşa mai departe.

Aţi fi surprinşi ce aport aduce editarea la rezultatul final al fotografiilor voastre!

Poţi să-mi recomanzi şi alţi furnizori?

Sigur că da! Pot să te ajut cu mare drag! Fiind de mai bine de 8 ani în acest domeniu, am început să cunosc diferiţi furnizori, începând cu florişti, make-up artişti, până la dj, formaţii, wedding planneri şi pot să îţi ofer şi alte detalii despre aceştia.


Îţi mulţumesc că ai avut răbdare să citeşti întrebările şi răspunsurile mele,

iar dacă nu ai găsit nici acum un răspuns la întrebarea ta,

hai şi întreabă-mă!

Îţi promit că voi răspunde oricât de ciudată ar fi întrebarea ta!