Ce spun clienţii?

Fiecare client este o experienţă unică cu ajutorul căruia învăţ întotdeauna ceva nou şi mă ajută să mă dezvolt pe plan profesional.

Aşadar, am cerut opiniile lor:

Hărănguș Denisa Ciobanu

Aș avea așa de multe lucruri să spun despre echipă, dar o să enumăr câteva: profesionalism, creativitate, interes, punctualitate! Materialele de bună calitate, idei faine, modul de lucru flexibil pentru fiecare client!
Colaborarea cu Ozana Mureșan a fost de fapt ca și o prietenie; nu pot spune decât că ne bucurăm de acest lucru! 
Poate părea ușoară munca de fotograf din exterior, dar fiecare moment din aceea zi a fost o provocare pentru ea și zâmbetele din fotografii pot descrie de fapt și bucuria noastra căci a fost alături de noi!

A fost o plăcere! Pupici și cât mai multe evenimente!

Îți multumim încă o dată, Ozana!

Laura Cristiana Stockinger

Nu-mi vine să cred ce bine am ieşit amândoi în poze! Ne-a făcut plăcere să facem şedinţa foto cu voi şi în plus pozele de la chef sunt suuupeeer! E foarte fain că ştiţi să faceţi cum trebuie şi poze fixe, dar şi în mişcare.

Chiar şi sora mea a zis “Omg, cum au putut să iasă toţi invitaţii aşa bine în toate pozele?”

Mulţumim!

Cătălina-Elena Țîr

Îți foarte-foarte mulțumim, Ozana! Cu siguranță a fost un lucru grozav că te-am întâlnit și că am avut parte de profesionalismul tău, de dedicarea ta și de buna dispoziție pe care o emani! Ești un om tare drag familiei Țîr și abia asteptăm să îți oferim câteva cadre deosebite în septembrie la nunta unde de data asta vom fi nași!

Ioana Scurtu

Ne-am uitat la toate pozele în seara asta… Deci, nu avem nicio poză care să nu ne placă! Toate pozele sunt superbe şi cele de la şedinţa foto îmi plac foarte mult! Mă uit în continuu la poze şi nu-mi vine să cred ce mult îmi plac! Se vede că v-aţi dat toată silinţa ca să iasă totul perfect!

Ne-aţi uimit! Vă mulţumim!

Savu Paula-Renata

Draga mea, Ozana, ești mult mai mult decât magică! Respect și jos pălăria pentru profesionalismul tău, pasiunea ta și sufletul tău cald!

Îți mulțumim!

Irina Mitucă

Ne-am bucurat foarte mult să o avem pe Ozana ca fotograf la cununia noastră civilă. A fost de mare ajutor cu mobilizarea lumii şi desigur ne-a spus cum să ne poziţionăm. Pozele au ieşit mega frumos şi a surprins momente care vor rămâne pentru noi ca amintire.

Andra Sally

Un fotograf super talentat, un om răbdător, înţelegător şi creativ, aşa este Ozana, fotograful care a fost alături de noi în una din cele mai importante zile din viaţa noastră.

Îţi mulţumim că ai fost minunată şi ne-ai facut şi pe noi să fim minunaţi în pozele care vor rămâne pentru întotdeauna.