LOGO - PNG - Monochrome - NEGRU

Pasiunea nostră pentru fotografie, jocul dintre lumină și umbră și păstrarea amintirilor, a reuşit să se materializeze într-un singur cuvânt: Monochrome, în primăvara anului 2013. Un alt motiv pentru care noi am creat acest serviciu specializat în fotografie și videografie s-a născut din dorința de a oferi ceva nou și de calitate superioară. Monochrome nu înrămează doar simple frânturi de viaţă, ci sentimente palpabile, amintiri de neuitat…

TEAM

Ozana_Muresan_Fotograf_Monochrome_Studio

Ozana Mureşan

+ Fondator și fotograf  +

Cu studii superioare în domeniul fotografiei şi a cinematografiei, a reuşit să mobilizeze o echipă de oameni faini şi cu ajutorul lor, să construiască imaginea brandului Monochrome.

Fotograf_Andrei_Cristian_Baia_Mare_Monochrome_Studio

Andrei Cristian

+ Fotograf +

Pasionat de domeniul artelor si trecând prin fiecare secțiune a artei câte puțin, a rămas plăcut surprins de partea de fotografie, dorind astfel sa exceleze în acest domeniu pentru a surprinde si a scoate în evidență trăsaturile oamenilor.

Andrei_Morosan_Fotograf_Vatra_Dornei_Monochrome_Studio

Andrei Moroșan

+ Fotograf +

Radu_Norbert_Cameraman_Cluj-Napoca_Dej

Nobert Radu

+ Videograf +

Absolvent al facultății de cinematografie și specializat în acest domeniu, a reușit să dobândească experiență în cadrul televiziunii și în paralel, filmând pentru multe festivaluri din România. Devotamentul și punctualitatea sunt calitățile pe care îl caracterizează în tot ceea ce face.

Cosmin_Criste_Fotograf_Cameraman_Monochrome_Studio_Huedin_Cluj_Napoca

Cosmin Criste

+ Asistent +

Model cu experienţă având apariţii în reviste de modă, precum şi pe cele mai importante catewalk-uri, dar şi la emisiuni TV în direct, a hotărât să îşi folosească experienţa şi cunoştinţele dobândite pentru a-i face pe cei ce apelează la serviciile noastre să se simtă confortabil în faţa aparatul de fotografiat.

Adi_botos

Adrian Botoș

+ Fotograf +

Pasionat de fotografie, a început firesc prin a face “poze-amintiri” încercând să păstreze imaginea clipelor de nepreţuit.
A continuat să se perfecţioneze, iar aprecierea de care s-a bucurat a ajutat la transformarea hobby-ului în ocupaţie.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU EVENIMENTUL TĂU!